souka Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam. Jako ,że posiadam Galaxy S4 na który kiepsko z aktualizacjami miui. Chciałem sie spytac czy ktos z Was robił przesiadke z miui na cyana? Jakie wrażenia ewentualnie. Tak wiem że moge sam sprawdzic ale zanim rozkminie całego cyana i poustawiam pod siebie to troche czasu minie a żona i dzieci mało cierpliwi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDsD Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Cyan to czysty android [emoji14] możesz np. wgrywać różne motywy z GP jeśli ci się nie spodoba standardowy wygląd , na pewno cyan lżejszy jest niż miui dla urządzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 zgadzam się z kolegą wyżej, cyanogenmod w przeciwieństwie do miui jest szybki i podatny na modyfikacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
souka Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 akurat co do motywow to miui byl chyba pierwszy. czyli plusy to szybkosc. lekkosc widziałem bo waga cyana to połowa miui ale troche rzeczy musiałbym dograc. miui ma ma sporo w standardzie. a co z kernelem bo na sgs4 w miare smigał mi tylko jeden. i czy jest faza zrobienia szybkosci sieci na pasku zadan? w omedze dawno temu robiłem to przez exposed bodajze. No i na koniec najwazniejsze. co nie działa i iktorą wersje ew. zassać. chodzi mi przedewszystkim o stabilnośc. z góry thx edit. szybki i podatny na mody mi odpowiada. Która wersje łyknąć̣ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jeżeli chcesz stabilny to pewnie CyanogenMod 11. Jednakże ja zawsze polecam najnowsze wersje instalować czyli 12 wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
souka Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 dobra po bólu. Mam najnowsze nigthly. Wrazenia zaje... szybkosć zaje... roznice w wygladzie na niekorzyść CM (subiektywne zdanie) ale i tak jest niebo lepiej niz kiedys na pierwszym sgsie. Może thema jakiegoz fajnego znajde. Szukałem softu bo moja ulubiona gra (titan empire) na miui cięla niemiłosiernie. NIe wiem czy to kwestia portu w każdym bądż razie jak ją odpaliłem na cyjanku to mnie wgniotło w fotel. torpeda i tyle. Mam pare pytań jeszcze odnosnie konfiguracji ale to juz inny temat. dzieki za pomoc. MIuiowcy - przynajmniej na sgs4 - zmieniajcie soft!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Miui jak miui i tak bazuje na Cyanogenmodzie nigdy mi się nie podobało Miui xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 nigdy mi się nie podobało Miui xDmi też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
souka Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 nie podabalo , kwestia gustu. nie moge odmowic cm szybkosci ale niektore rozwiazania sa z dupy za przeproszeniem. nie chodzi tu o przyzwyczajenie po prostujest cm mniej wygodny miejscami ale o tym w nowym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi