didek102 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jaki telefon do 750zł? Moje minimalne wymagania:1 GB RAM7 GB PamięciProcesor 1,2GhEkran 4.00"Android >4.4.4Najlepiej jeśli będzie dostępny CyanogenModMożliwość kart pamięci do 32 GBWymienna bateria >2000mAhAparat >6 Mpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Samsung Galaxy S2Samsung Galaxy S3HTC One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Bez wymienne bateria to polecałbym myPhone Infiniti lub używke Xperia Z1 Compact albo normalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Polecałbym ace 4 lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 well... bez andka i dobrego aparatu masz lumie 435 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Nexsus <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A ja się Ciebie kolego najpierw zapytam, gdzie chciałbyś kupić ten telefon?Allegro? A może nowa umowa w serwisie? Napisz coś więcej, to dobierzemy (Sorki za jakość --> Skaner...) Spójrz... W T-Mobile znajdziesz za 750zł iPhona 4S z 8GB pamięci wewnętrznej, płacąc w mixie co miesiąc 35zł (jako doładowanie) Powiedz, jaki Cię operator interesuje, a ja mam już tutaj kilka druków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 didek102 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Kupić przez sklep internetowy.Najlepiej nie aukcyjny (Allegro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seelvinho Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Może dorwiesz S3 LTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Nigdy Samsungów... Samsungi zaczną być dobre, kiedy TouchWiz zostanie wywalony... Serio... Miałem w ręku Samsunga Galaxy S5... Włączyłem Bluetooth, NFC, GPS, Dane komórkowe, Wi-Fi... Dosłownie wszystko i zaczął się ciąć Polecam Sony i HTC. HTC jedynie trudno naprawić, a więc wybierałbym telefony Sony.W Twoim przypadku kolego Sony Xperia Z1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Polecam Xperia Z1 .. Sam mam ale compact i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1c3.gust.pl Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Również polecę całą serię Z od sony. Mam Z2 i jedyne na co ją mogę wymienić to z3+, chociaż liczę po cichu na Z5 ultra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja bym tutaj obstawał przy wyborze Sony Xperii Z1.Ewentualnie jak masz niższy budżet Sony Xperię M2... Ale tak czy siak - zostańmy przy Sony Xperii Z1 Po powyższych postach widzisz, że jednak Sony Xperia Z1 jest chwalona, więc zachęcam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam Grzywacz Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Poczekaj kilka dni na oneplus one tanszego (wychodzi oneplus two) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanoge...akładać-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
didek102
Jaki telefon do 750zł?
Moje minimalne wymagania:
1 GB RAM
7 GB Pamięci
Procesor 1,2Gh
Ekran 4.00"
Android >4.4.4
Najlepiej jeśli będzie dostępny CyanogenMod
Możliwość kart pamięci do 32 GB
Wymienna bateria >2000mAh