Krystian Skoczeń Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Pytam się, ponieważ po kliknięciu "pobierz" mój model tabletu się nie wyszukuje (czy to oznacza że nie mogę wgrać?). Android mam 4.4.2 (aktualizacja z 4.2.2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 z tego co widzę niema dostępnego cyanogenmoda na Twojego tableta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 W zakładce pobierz są dostępne tylko i wyłącznie modele z oficjalnym wsparcie @Krystian Skoczeń Nieoficjalnego wsparcia niestety również nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krystian Skoczeń
Pytam się, ponieważ po kliknięciu "pobierz" mój model tabletu się nie wyszukuje (czy to oznacza że nie mogę wgrać?). Android mam 4.4.2 (aktualizacja z 4.2.2)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi