miniii Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 dzis zacial mi sie htc one m7, jakies pomysly co robic?cmd etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 podaj więcej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Polecam wyjac baterie. pierwszy raz widze watek w ktorym ktos sie pyta co robic gdy ma sie zwieche xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Pierwszy raz widzę post w którym ktoś karze wyjąć baterię z nierozbieralnego telefonu :-P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 jeśli nie możesz nic zrobić to spróbuj przytrzymać przycisk power aż telefon, albo przytrzymać power+vol-, aż telefon się zrestartuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 samo przeszło.. po godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 w każdym razie na przyszłość pamiętaj co masz zrobić proszę kogoś o zamknięcie tematu, bo moja "władza"() tu nie sięga ;/ Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 dziwne, wejdź w recovery i porób wipeProblem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miniii
dzis zacial mi sie htc one m7, jakies pomysly co robic?
cmd etc?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi