Panpaweloo Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Po Wgraniu Cyanogemod telefon nie wykrywa karty Sd nw co sie stalo . Tak samo mam problem z łączem usb mam właczone debugowanie a komputer nie wykrywa urzadzenia Pomocy Android 4.4.1 (Samsung galaxy trend ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 to nie jest przypadkiem bug tego romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Panpaweloo Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie wiem Wgl co teraz mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Powrót do stocka oraz ponowna instalacja. Prawdopodobnie to wina romu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Posiadałem ten telefon i niestety nie jest to bug CyanogenMod... Możesz wskazać, którego CyanogenModa wgrałeś na swojego Samsunga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Panpaweloo Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 to byl cyanogenmod 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No to jest jednak bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Miałem każdą wersje CM na Trenda i telefon karte pamieci wykrywał .. Wipy zrobiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Panpaweloo
Po Wgraniu Cyanogemod telefon nie wykrywa karty Sd nw co sie stalo . Tak samo mam problem z łączem usb mam właczone debugowanie a komputer nie wykrywa urzadzenia Pomocy Android 4.4.1
(Samsung galaxy trend )
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi