Nitkowata Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam,Skąd mogę pobrać kernela, roma itd do Samsunga Galaxy Core Plus? Można prosić jakieś linki i wgl jak to zrobić?Szukałam jakiś romów, ale nic konkretnego nie znalazłam. Mile widziany brandowany, jakikolwiek działający.Ostatnio wgrywałam nowy i mi nie wykrywa sieci. :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Kernela chyba nie ma .. ręki sb za to uciąć nie dam wiec poczekaj na odpowiedzi innych A nie lepiej niebrandowany soft bez nakładek operatora ? http://www.sammobile.com/firmwares/ wgrywasz przez odina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitkowata Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Pewnie, że lepszy - tylko, że nic nie znalazłam i dlatego próbuję się uratować jakimkolwiek A koniecznie trzeba przez odina? Nie można normalnie, przez CWM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Stocki przez odin Podałem Ci stronę .. z tamtad pobierz stock na twój model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitkowata Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Możesz mi wytłumaczyć dlaczego? <zielona> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Modyfikowane stocki, kernele itd wgrywane są przez custom recovery i mają rozszerzanie w .zip a czyste stocki są wgrywane przez program odin na pc i mają rozszerzenie .md5 i .tar (jak się nie mylę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Zmień dział bo warn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 @PeliKan on zmieni dział? Tematu nie przeniesie więc musiałby drugi napisać xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nitkowata
Witam,
Skąd mogę pobrać kernela, roma itd do Samsunga Galaxy Core Plus? Można prosić jakieś linki i wgl jak to zrobić?
Szukałam jakiś romów, ale nic konkretnego nie znalazłam. Mile widziany brandowany, jakikolwiek działający.
Ostatnio wgrywałam nowy i mi nie wykrywa sieci. :x
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi