Pawliniak Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jak wiadomo asystent Google Now się bardzo rozwiną w Polsce z tego też względu postanowiłem utworzyć temat gdzie wypiszemy wspólnie wszystkie dostępne hasła dające aktywną odpowiedź Uruchamiamy standardową komendą "Ok Google" Utwórz notatkę (zrobić zakupy) Dodaj przypomnienie (sprzedać dom) Ustaw minutnik na (10 minut) Obudź mnie o (20) Ile wzrostu ma (Adam Małysz) Zadzwoń do (Przemek) Wyślij wiadomość do (Przemek Jutro idziemy pić) Uruchom (Facebook)Czekam na informacje od was jakie komendy jeszcze istnieją w języku polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon “Qudl” Polański Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Włącz (np Bluetooth, wifi) Dodając przypomnienie możemy powiedzieć dodatkowo kiedy chcemy je ustawić i czy ma się powtarzać Przykład : Dodaj przypomnienie, jutro, piętnasta, (treść przypomnienia) Ile jest z (miejsce, lub 'stąd', 'odemnie') do (miejsce, lub ustalona lokalizacja np praca) ( na końcu podajemy środek komunikacji np pieszo, samochodem) Pokaż mapę ( podajesz miasto lub mówisz nazwę dzielnicy np centralna warszawa) Trasa (nawiguj, jedź, prowadź) z (miejsce) do (miejsce) |nie wiem czy działa opcja powiedzenia czym chcemy się poruszać |Wymień(zamień, ile jest) (ilość) (waluta) na (waluta) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi