jankessster Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ostatnio komenda- fastboot flash boot boot.img przestaje działać a efektem jest <waiting for device> Ktoś wie łaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 sprawdzałem ale działa opcja na wymuszanie fastboot -i 0xfce flash boot boot.imgTo co się stało że poprzednia formułka nie działa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ten błąd jest związany z brakiem połączenia telefonu do komputera Preferuję zainstalować sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Adb mam cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Spróbuj przez inny port bądź z innego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ziptii Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 też miałem z tym problem... ostatecznie flashowałem kernel przez flashtool'a, który od początku żadnego problemu nie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 fastboot -i 0xfce flash boot boot.img ta komenda działa jeżeli poprzednia przestała dziwne nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 fastboot -i 0xfce flash boot boot.img ta komenda działa jeżeli poprzednia przestała dziwne nie Mnie to nie dziwi. Po prostu wklepałeś id gdzie konkretnie ma wysłać dane flasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To dlaczego nie dziala poprzednia komenda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Poprzednia komenda (tu metaforycznie) Szuka po komputerze usb gdzie jest podłączony telefon. Ty mu nadajesz gdzie konkretnie wysyła i pomija krok czekania na urządzenie (znalezienia portu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To dlaczego wczesniej dzialalo a teraz czeka na urzadzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nie wiem. U mnie działa flash bez parametru -i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A czesto zmieniasz kernel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tylko wtedy kiedy skompiluję nowy i muszę go przetestować. Swojego czasu - 10 razy dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jankessster
Ostatnio komenda- fastboot flash boot boot.img przestaje działać a efektem jest <waiting for device>
Ktoś wie łaj?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi