Venirek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Cześć na początku chciałbym powiedzieć, że to moja wina w 100%. Chciałem zainstalować cyanogenmoda, ale oczywiście coś musiało się zepsuć :/Tablet nie może się uruchomić - wywala do CWM.Korzystałem z wielu poradników dotyczących mojego problemu.Próbowałem też z odinem, ale tablet w ogóle nie reaguje (nie czyta tabletu w odinie).Tabletu nie da się uruchomić ani wyłączyć. Czy jest opcja na naprawienie tabletu? Jeżeli będzie potrzeba zamieszczę zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sterowniki USB zainstalowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Venirek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sterowniki USB zainstalowane ?Instalowałem je, ale pisze że posiadam najnowsze.Gdy go podłączam to wykrywa sterowniki do pobrania i nie instalują się do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Włącz tableta w tryb download i podłącz go do pc i zmien port jak na jakimś nie wykryje odin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 jeśli masz karte sd to wrzuć na nie nowszą wersję recovery i zainstaluj, to powinno rozwiązać problem PS. W regulaminie jest napisane: "5.7 Nie kopiuj poprzedniej wypowiedzi jeżeli do niej się odnosisz." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Venirek
Cześć na początku chciałbym powiedzieć, że to moja wina w 100%.
Chciałem zainstalować cyanogenmoda, ale oczywiście coś musiało się zepsuć :/
Tablet nie może się uruchomić - wywala do CWM.
Korzystałem z wielu poradników dotyczących mojego problemu.
Próbowałem też z odinem, ale tablet w ogóle nie reaguje (nie czyta tabletu w odinie).
Tabletu nie da się uruchomić ani wyłączyć.
Czy jest opcja na naprawienie tabletu?
Jeżeli będzie potrzeba zamieszczę zdjęcia
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi