CyanowyLenovo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Patrz temat odnoszący się do CM 13. Tam udostępniłem odpowiednie Recovery dające możliwość wgrania nowego oprogramowania, które jest prostsze i bezbolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Mam problem z tym staruszkiem, chce zmienić te dziadowskie Cyanowe recovery na CWM ale mam problem, usb go nie wykrywa, sterowniki są zainstalowane, wszystko jest, inne telefony działają. Nie wykrywa Odin (nawet w DLmode), Kies, nawet pamięci nie moge otworzyć. Z poziomu telefonu też nie da się wgrać innego recovery. Soft to CM12. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 TWRP Manager jeszcze spróbuj i zainstaluj. Jeśli to nie pomoże, to ostanie wyjście to skorzystać z USB 2.0 i zobaczyć czy będzie też to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Oba sposoby już próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Kaczmarek (and4you) Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Co mam pobrać jeśli mam 2.6.35.7-I9100XWKJ1-CL647431 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi