Hyniek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witajcie rodacy, na pewno duża część gra w rózne Call of Duty czy inne gry, także wypisuje tutaj w co gracie można by razem pośmigać w coś, ja niestety tylko w SA-MP, choć zdarzy się też CoD MW2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Od poniedziałku do piątku po 8 godzin. Na prawdę daje z siebie sporo żeby w to grać. Nie ciekawa grafika, ale pewnie nie jednego wciąga. Różne wyzwania przeważnie raz w miesiącu jakiś bonus finansowy. Znacie tą grę? Praca. Ktoś gra? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 W tą grę nie gram .. ja gram w grę zwaną szkoła .. a wracając do tematu to grywałem w World of Thanks Blitz ale narazie brak czasu i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Znam tą grę @Pawliniak ale mam wersje trial xD do sierpnia 7H ;D potem 8 xD, czasami jak mam czas i chęci gram jeśli chodzi o multiplayery w Borderlands 2, Medal of Honor 2010, Battlefield 3, Crysis 2, Team Fortress 2, Burnout Paradise, Gmod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Project reality, czasami ETS2, War Thunder i ściągam RaceRoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 @Pawliniak - ja dodatkowo kupiłem DLC zwane Studia, możliwość gry tylko w weekendy, płatne co miesiąc nie małe pieniądze, ogólnie - odradzam. Jak miałem sprzęt grałem w TF2, uwielbiam. a teraz? Agar.io <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Agar.io <3Nic mi nie mów, odkąd mi tę grę pokazali w szkole to nawet w Cs nie gram hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Agar.io i BurnigPooper xDpoprostu pewds does everything xDtak gra wciąga na maksa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Czasami popykam w agara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Od czasu do czasu Agar i Shakes&Fidget(bot robi robote ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Dombrowski Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 TF2, CS:GO, Minecraft () Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bountek55 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 poker texas holdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 MTA (Multi Theft Auto) na bazie GTA SA i czasem w GT Racing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekkhar Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 World of Tanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi