DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Jak w temacie chcę kupic jakiś w miarę dobry tele, wymagania:RAM: min. 512 MBProcek: min 800MHzPamięć wewnętrzna: min. 4GBI to chyba tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 hmmm...LG L3LG P500może też znajdziesz używanego Galaxy SAlbo jakis GoClever używanyewentualnie Jiayu G2 albo G1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Tanio i dobrze? Ace 2, 2 rdzenie które krecą sie do 1200mhz z CM11 i w dodatku jest stabilny, ma też 768 ramu także jakoś da sie go używać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Odsprzedać ci mojego galaxy mini 2? xd szukaj na alledrogo galaxy ace 2, dobre telefony i tanie (widziałem po 179 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Samsung Galaxy S - genialny wyświetlacz, brak lampy - kiedyś dominatorSamsung Galaxy Ace 2 - kiedyś średnia półka dziś bardzo dobrze wspierany model Ciężko coś znaleźć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 o boszz... zapomniałem o tym temacie, patrze że dużo osób jest za ace 2, czyli ten tele to dobry wybór 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi