arkadiusz096 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 czemu jak próbuje coś sflashować i uruchamiam telefon w trybie flash włącza mi się ładowanie telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 popraw nazwę tematu na bardziej sugerująca twój problem -najpierw trzymasz klawisz i nie puszczasz , a dopiero podpinasz kablem USB ,-brak sterowników-jeszcze może być nie odpowiednie wejście USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arkadiusz096 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 - tak właśnie robię- mam pc companion, Gordons Gate SE USB- sprawdzałem pod wszystkimi portami w kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaRRaT Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 I. Wyciągamy baterięII. Podłączamy telefonIII. Przyciskamy klawisz "wstecz"IV. Wkładamy baterięMożę sprobój tym sposobem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Innych możliwości nie ma niż podałem;)Pozostaje spróbować na innym kompie Wysyłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
arkadiusz096
czemu jak próbuje coś sflashować i uruchamiam telefon w trybie flash włącza mi się ładowanie telefonu ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi