s00pher Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam, wczesniej jakoś się nad tym nie zastanawiałem....Na stronie Sony napisane jest że telefon posiada do 4gb pamięci flashhttp://www.sonymobile.com/pl/products/phones/xperia-e3/specifications/#tabsU mnie dostępne jest 1,7GB z czego 1GB zajmuje system+apk Czy mógłby mi ktoś logicznie wytłumaczyć dlaczego tak jest? Dodam że mam tak od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Telefon faktycznie posiada tyle pamięci wbudowanej, jednakże podziel to na:partycje systempartycje datapartycje sdcard0partycje preloadpartycje recoverypartycje bootpartycje cachepartycje dalvikitd itd itdwięc dlatego masz tyle pamięci na danej partycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Aha, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi