miniii Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 W poprzednim poście, postanowiłem wybrać m2 - ale zanim dokonam zakupu chce być na 100% pewien że wykonałem dobry zakup.Rozmawiałem troche ze znajomym i powiedział że jak chce fajny telefon , to żebym wzial uzywke LG NEXUS 4.Jeśli moge prosić, to niech się wypowiedzą osoby które miały te telefony i który bardziej warto kupić.Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Bierz nexusa, bardzo szybko dostaje sie aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 @RenoxTeż tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Również jestem za nexusem. Nowe modele potrzebują czasu zanim dostaną wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nexus pod każdym względem prawie lepszy, wadą jest brak slotu na microsd i kiepski aparacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zależy co kto woli. Jeden kupuje dla fanu i czerpania przyjemności z instalowania różnych modyfikacji inni wolą stabilne wydanie telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seelvinho Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bierz Nexusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miniii
W poprzednim poście, postanowiłem wybrać m2 - ale zanim dokonam zakupu chce być na 100% pewien że wykonałem dobry zakup.
Rozmawiałem troche ze znajomym i powiedział że jak chce fajny telefon , to żebym wzial uzywke LG NEXUS 4.
Jeśli moge prosić, to niech się wypowiedzą osoby które miały te telefony i który bardziej warto kupić.
Dzięki z góry.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi