Michał Kowalski Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 paweł-majda , dziękuje za rozwiązanie Działa Witam zrobiłem wszystko tak jak napisane ale teraz nie mam ani budzika , muzyki , aparatu , kompletnie nic ;/ i nie wiem co z tym zrobić Pomocy !!! :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Sklep jest? Zainstaluj sobie z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waltos Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 nie chce aplikacji google dlatego pomyślałem o CM 10.2 (podobno nie ma ich). wiem, że Cyanogen team nie wspiera oficjalnie i9001. Jak to jest w praktyce? Czy będzie działać? No i rzecz jasna, skąd wziąść stary rom? nie chcę używac CM od devteam z xda, bo gapsy są niezbędne. tak samo jak chyba we wszystkich znanych mi romach 4.x do i9001 na xda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A wiesz czemu nie mają w zestawie gapps?Bo nie są to romy certyfikowane przez Google.U każdy inny rom na bazie AOSP, AOPK - zawsze będziesz dogrywał pakiet gapps.Ale zastanawia mnie.. co ma tam działać.. ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz herszel Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 a takie troche glupie pytanie co to sa te gapsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/316-rozwi%C4%85zany-co-to-s%C4%85-gappsy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2127 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Hej!Mam problem gdy wciskam vol+ home i power na telefonie pojawia się : RAMDUMP MODE Cause : Force Upload.i nic więcej jak mam wgrać system?Ps.Mam telefon zbrandowany z OrangeWitam. Prawdopodobnie musisz przytrzymać VOL + i POWER. Trzymaj do momentu zniknięcia napisu SAMSUNG. Kiedy napis zniknie, a pojawi się nazwa modelu, przytrzymaj dotykowy klawisz MENU a pojawi Ci się menu o którym mowa wyżej. Mam nadzieję, zę pomogłem. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moja Telefona Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 pawel-majda - DZIĘKI !!! Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Arminex Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Czy jest jakiś ROM na i9001 który ma aktualizacje nightly albo inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nieoficjalny ten :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2579431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglaj Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 u mnie nie widzi mojego domowego rutera ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 A pozostałe sieci wifi widzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo001 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Mam to samo, ze nie widzi mojej sieci wifi. Dwie sąsiednie widnieja na liscie ale mojej nie. Wpisywałem recznie i nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Wcześniej nie było problemu? Wipe, kernel próbować wszystkiego. Może zmień zabiezpieczenia na routerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebus741 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 witam mam minowicie problem z polaczeniem telefonu z samsung kiesem, nie chce sie polaczyc wogole zmienialem ustawienia w USB sciagalem nowe sterowniki aktualizacja itp nothing... jesli ktos ma pomysl prosze o kontakt ( nie moge polaczyc samsunga galaxy s plus) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jeżeli wgrałeś rom to nie połączy się bo jest nie oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebus741 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 telefon nie dawno co dostalem wlasnie o to chodzi nic jeszcze z nim nie robilem, chcialem najpierw z kiesem sie polaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 to wgraj sterowniki http://developer.samsung.com/technical-doc/view.do?v=T000000117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Ząbik Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam. Prawdopodobnie musisz przytrzymać VOL + i POWER. Trzymaj do momentu zniknięcia napisu SAMSUNG. Kiedy napis zniknie, a pojawi się nazwa modelu, przytrzymaj dotykowy klawisz MENU a pojawi Ci się menu o którym mowa wyżej. Mam nadzieję, zę pomogłem. Pozdrawiam.Faktycznie jest to dobry sposób. Pomogło dzięki za przydatne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dlaczego podczas ładowaania wylaczonego telefonu nie ma animacji ladowania? Tzn stoi caly czas na obrazku bateri (wiecie o co chodzi), ale nie pokazuje, że laduje. Jak naladuje to tez nie ma napisu, ze 100% ;/ Da sie to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Poszukaj w ustawieniach procenty obok baterii. Aktywujesz i powinno pokazywać. Wipe wykonałeś poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Nie nie, zle mnie zrozumiales Moge ustawic widocznosc procentow bateri w gornym prawym rogu, ale podczas gdy tlefon jest wylaczony i laduje go, to nie pokazuje animacji ladowania, caly czas jeden obrazek bateri na caly ekran i stoi w miejscu ;/ jak naladuje doo 100% to jest normalna wibracja, ale wiesz, jak mnie w poblizu tela nie ma, to jak zawibruje wraz nie bede wiedzial, czy 100% ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Oryginalna ładowarka jest użytkowana? Kalibracja baterii została wykonana? Wipe? Musisz dbać o kondycje swojego telefonu. Będziesz dbał będziesz miał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 A jaki soft masz wgrany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ladowarka oryginalna Kalibracji nie robilem(zrobie:D ) Wipe robilem z poziomu telefonu, zawsze po zmianie softu tak robie --------jankessster : soft mam, taki jak w tym poradniku, tzn. wszystkie pliki pobralem te same, bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi