Al Khalif Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Po instalacji cm 12 telefon z cm 11 zatrzymuje sie na napisie sony. Wgranie kernela fastbootem nic nie daje. Nie da sie wejść w reconvery. Pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 spróbuj wipe, aczkolwiek z tego co słyszałem to ten rom jest trochę nie dorobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ale przecież napisał że nieda się wejść w recoverypoza tym: zła nazwa tematu... poprawiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @Al Khalif nie wiem, wgraj stocka na chwilę obecna przez flashtoola, i tego cm11, ten cm12 jest coś nie halo chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 mam cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 to jedynie co mogę Ci polecić to czekać aż dev wyda update i zostać na cm11, po za tym więcej rzeczy działa na cm11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 właśnie ale ja chce androida 5 no ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/5244-xperia-e3511lmy48b-crdroid-oficjalny/Jak wgrasz to się pochwal czy weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nie pykło.Jak uruchamiam to pojawia sie napis Sony i po chwili tak jakby ekran sie wypalał i zostaje reset guzikiem z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wgraj CM11, ja mam i jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mam cm 11 A może zainstalować aosp 5.0 i na to tego cm czy cr? Ja nie sprawdzę bo nie mam jak aktualnie bo komp mi się zepsuł a z tabletu nie będę Ryzykował bo mam otg uszkodzony kabelBo być może to problem z partycjami innymi niż Rom a w aosp są też pliki do innych partycji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Osiemnasty Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 U mnie nic nie działa sprawdzałem na każdy sposób kończy się całkowitym wyłączeniem lub czarnym ekranem cm12 totalny niewypał ,aosp także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wipe próbowałeś? tak na wszelki wypdadek?kurde te lolipopy są jakieś kopnięte, poszukam solucji/Editwyczytałem że nowy bootloader wgrywa się przez Sony Emma, a nowe recovery przez fastboot, tylko nie wiem skąd, może znajde linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Osiemnasty Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wipe zawsze nie jestem zielony, na różnych telefonach wgrywałem romy i nie było problemu. Sony Emma to inaczej flashtool, nowy bootloader czy nowe recovery nie działa poprawnie. Aosp wgrywałem poprzez adb i to samo czarny ekran. 2razy udało mi się włączyć cm12 tylko nie było obrazu tylko dźwięk lub ekran blokady się włączył i nastała ciemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Czyli jakiś postęp jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A gdyby spróbować wgrać przez reconvery Cyanogenmoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 raczej by nie poszło, bo nie jest podpisane jako oficjalny cm, tak mi się wydaje przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Bootloader http://forum.xda-developers.com/xperia-e3/development/ftf-device-18-5-c-0-19-t3136514Reconvery http://forum.xda-developers.com/xperia-e3/development/img-recovery-bl-t3136674Testujcie i czekam na info bo sam aktualnie nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Czemu? Hmmm... Temat przenoszę do dyskusji ogólnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nie moge bo pc mi nie działa (czekam na zasilacz) a przez tablet nie chce bo mam kabel otg uszkodzony. i dupa. Zaryzykowałem na tablecie i cegła. Nawet wyświetlacz sie nie zapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 To ja lepiej nie próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Instalacja na AOSP 5.0 nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ten cyanogenmod12 jakiś z*****y jest ;/ A AOSP Ci wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Aosp działa, ale ono ma problemy z wifi bo nie działa, a jak wifi to i coś innego bedzie Testował ktoś? http://forum.xda-developers.com/xperia-e3/general/cm-12-1-unofficial-t3112297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi