dasiek Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Witam. Czy znalazłby się ktoś z Linuxem który ściągnąłby mi AOSP 2.3.4_r1 i 2.2.2_r1 według tego poradnika?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1183832(Ps - w jednym miejscu trzeba 2.3.7_r1 zmienić na 2.3.4_r1 i 2.2.2_r1) wrzucić go w jakiegoś super skompresowanego Zipa/7zipa tak do 700 MB ?Mam za słabe łącze (512 kb/s i co jakiś czas mi przerywa) i na laptop po jakimś czasie mi się przegrzewa +- to , że nie jestem jedynym posiadaczem komputera (co oznacza że zaraz ktoś mi anuluje , albo zamuli łącze)tak jak obiecałem piękne paczadełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.k500555 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Spróbuj pobrać przez "internet download manager". Nawet jak rozłączy się internet to potrafi dalej pobierać.Przy okazji polepsza łącze przy pobieraniu tym programem (w twoim przypadku z 512kb/s do nawet 100kb/s). Mam nadzieję że pomogłem P.S Czy korzystasz z Aero2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Więcej informacji co i jak. >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.k500555 Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pobierz internet download manager. Po instalacji wchodzisz w ograniczenia (lub coś w tym stylu). Ustawiasz licznik do 100 kb/s. A potem pobierasz pliki do woli Kiedyś też miałem teb program , byłem z niego zadowolony. POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 eeeeee pewnie nawet nie zajarzyłeś do tematu który podałem. Dziękuje za zainteresowanie.Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Prośba jak zakładam ciutkę przedawniona xD może by tak zamknąć temat dla porządku na forum? Czy jednak? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 no racja Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi