Patryk Mielnik Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 witam.chciałbym zmienić wygład na taki gdzie jest we wszystkich androidach,lecz tutaj jest inny i nie mogę nigdzie znaleść tej opcji. Pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A to.. wejdź na główny ekran.Przytrzymaj, pojawią się opcje. (widgety, ustawienia itp) Palec do góry i będą opcje. Tam masz opcje "ustawienia szuflady aplikacji" -Układ -> zmień na strony i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk Mielnik Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 a jeśli zapytam to jak mogę jeszcze usunąć ten pasek na dole,bo jest denerwujący,chodzi mi o tej gdzie jest trujkąt kółko i kwadrat ten rom jest lepszy (y) polecam ! napewno lepszy jak dla mnie od cm 12.1 jak wyłączyć ten pasek na dole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jest to możliwe:Ustwieniach gdzieś to jest. ale nie mogę trafić. Ja jak instaluje rom, wiem gdzie to jest edit:Ustawienia/ustawienia ressurection/przyciski/-> Navigation bar button Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 To jest tryb oszczędności baterii, a jeżeli chodzi o układ aplikacji to standardowy w CyanogenMod 12.1. Model telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 ewentualnie są poradniki jak włączyć/wyłączyć ten pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patryk Mielnik
witam.chciałbym zmienić wygład na taki gdzie jest we wszystkich androidach,lecz tutaj jest inny i nie mogę nigdzie znaleść tej opcji. Pomożecie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi