NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Galaxy S6 Temat CyanogenMod 12.X Jest to motyw dla posiadaczy CM12.X, tu możecie zmienić swój wygląd podobny do Touch wiz z Galaxy S6 Instrukcja:Instalacja poprzez file manager, lub z google play Pobierz:Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nguyenna.galaxyAPK:Galaxy S6 CM12 V4.0.apk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Świetnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zainstaluj i sprawdź ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jestem na stocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 W sumie na ja Note 3 też. tylko z modyfikowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Fajny, polecam ; ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SomeoneNew Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Postawiłem soft do psucia, zainstalowałem tą paczkę po testuję, jeśli będzie coś nie tak to dam znać. Jeśli ktoś chce jakieś screeny albo coś mam konkretnie sprawdzić to proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zainstalowałem jednak nie taki do końca cudowny, ale używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek13223 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @up Dlaczego nie dokońca taki cudowny.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 @Piotrek13223 bo to touchwiz xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @Piotrek13223 nie wszystko jest dopracowane w wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Coś nie moge zainstalować na M7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @seelvinho musisz posiadać CyanogenModa w conajmniej wersji 12, oraz czasami może to być spowodowane rozdzielczością tekstur, mi na cm11 z wersją dla cm11 crashował system.ui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mam 12.1 i coś nie moge, ale nie rozpaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jak dobrze że dodaliście plik apk do tematu w sklep play brak Pobiore, zainstaluje, ogarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ja używam tego motywu, ale nie wiem czy dokładnie tego samego autora. Jest świetny i nie zamienię na inny motyw, no chyba że zmienię na inny model fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Nie podoba mi się.. Za dużo białego, ten co mam teraz jest gitez majonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 @DusieK taki jest teraz touchwiz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi