PeliKan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 UwagaJa, jak i forum nie jesteśmy odpowiedzialni za ewentualne uceglenie urządzeniaJest to moduł do biblioteki Xposed, który pozwala na dezaktywowanie wyświetlania informacji o karcie sim, na przykład pozwala wyświetlać w pasku stanu tylko jedną karte sim (zasięg itd)Można go stosować z tym modułem Zainstalowane biblioteki Xposed Moduł XposedŹródłoPobierz plik APK Zainstaluj go Aktywuj go w menadżerze Modułów Xposed Uruchom ponownie urządzenie Gotowe Źródło:http://forum.xda-developers.com/z3/development/d6633-z3-dual-hide-disabled-signal-t3134718 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beata Zawadzka_14194 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Działa na Xperi E dual ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wyraźnie pisze że działa tylko na Xperii Z3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 @Beata Zawadzka_14194 jednakże jak chcesz możesz spróbować, przed tym wykonaj backup wszystkiego oraz pamiętaj że robisz to na własną odpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazagi Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Czy muszę mieć roota na trójce? Zainstalowałem Xposed, coś tam pozmienialem w tym manager, odpaliłem telefon na nowo i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Musisz mieć roota, a włączyć to musisz w zakładce moduły. W menu pojawi się nowa aplikacja o nazwie dual sim settings. W niej ustawiasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi