PeliKan Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Bo mam dużo wiadomości xD masz tam inną forme kontaktową, a knoxa znajdziesz w info o oprogramowaniu, jak będzie 0x1 to jest nabity, musi być 0x0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 jak odpalisz tryb download to jest informacja o tej fladze.Jak go nie masz, to nie masz knoxa. Bo nie każdy telefon ma te zabezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @NeoCM w tym zdjęciu co dał, miał ze ma knoxa 0x1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nie widzę zdjęcia. Nie wiem czy ma. przejrzałem temat, ale nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Szwarc Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 dobra knox mnie nabił jest 0x1, żeby go wyzerował muszę zrobić roota wiec będzie pisać w odinie ze system nieoficjalny wiec co z tego ze usunę knoxa skoro trzeba będzie wgrać Stocka żeby usunąć całkiem root i znowu knox będzie, błędne koło stock naprawił ładowanie w zapalniczce, po prostu root był kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 czyli nie musisz oddawać do serwisu, a co za tym idzie? nie musisz zerować knoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Knoxa tak łatwo nie wyzerujesz. Nie ma chyba opisu na razie jak go wymazać. A idzie już w takich modelach jak Note 3, S4, S5, S5 mini, S4 mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpero Dizer Łapuk Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Bardzo Ci dziękuje. Udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebeszek Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Sorry, że odkopuję ten temat no ale mam problem z zainstalowaniem oprogramowania na tym telefonie co w temacie. Wszystko wg instrukcji robię lecz na początku instalowania wyskakuje mi w Odinie błąd: There is no PIT partition. A w telefonie pisze: ODIN: flash read failure. Oprogramowanie pobrałem jedno-plikowe. O co chodzi z tym błędem ? proszę o szybką pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Pokaż screena, będzie dokładniej wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi