DaRkShAdOw Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jak w temacie, chodzi mi głównie o różnice pomiędzy nimi, tj. Wydajność, wygląd, funkcjonalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 oczywiście że cm12.1, gdyż posiada duże usprawnienia w ART'cie, oraz posiada liczne poprawkia co do wyglądu, prawie niczym się nie różni od cm12, ma tylko wizualnie parę ''ficzerów'' więcej, np godziny ciszy itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Hmm.. Bo 12.1 już miałem i niewiem czy opłaca się tego cm12 instalować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 jak dla mnie to, jedynie ma sens wgrywania cm12 i wyżej tylko dla urządzeń które minimum dostały oficjalnego kitkata, dlaczego?bo przetestowano przez producenta na danym urządzeniu jak sprawuje się art (przynajmniej na lolipopie, co do kk to nie jestem pewien)a jak wiadomo lizak działa już na ART, i on niekoniecznie musi dobrze chodzić na Twoim urządzeniu, a custom romy na urządzenia które nie mają oficjalnego update do wersji androida o której napisałem wyżej można brać za ciekawostke, że da się uruchomić na swoim urządzeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Czyli zostaje cm11 xd dzięki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi