Batop Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam serdecznie,po moich poprzednich przygodach z telefonem, postanowiłem znów wgrać cyano. Problem rozpoczął się juz w momencie wgrywania CWM.Korzystając z tutoriala http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1263-samsung-galaxy-trend-root-i-wgrywanie-cwm-recovery/zrobiłem wszystko jak należy (telefon czysty po przywróceniu do ustawień fabrycznych). Wciskając vol+ vol- power i home na raz, ukazuje mi sie menu recovery na 1 sek i za chwile telefon się wyłącza. Co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 A system i tryb download działają ? Ja bym spróbował zrobić wszystko od nowa. Upewnij się czy jakieś pliki nie poscoagały Ci się uszkodzonePs. Skoro znów wracasz do CMa to nie miałeś już prędzej custom recoveey wgranego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 @Krolm100 miał ale uceglił sobie i poleciał stockWięc tak, moją rada jest prosta, wgraj inne custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 No to tak .. jezeli telefon wchodzi do download mode to wgraj czysty stock przez odina, i TWRP (znajdziesz tu na forum w dziale poradniki itd dla galaxy trend .. sorry że nie podaje linku ale jestem na tapatalku) i przez TWRP wgraj cyjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Wgraj nowy system, który będzie posiadał custom revovery. Zapraszam do zakładki Poradników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Batop
Witam serdecznie,
po moich poprzednich przygodach z telefonem, postanowiłem znów wgrać cyano. Problem rozpoczął się juz w momencie wgrywania CWM.
Korzystając z tutoriala http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1263-samsung-galaxy-trend-root-i-wgrywanie-cwm-recovery/zrobiłem wszystko jak należy (telefon czysty po przywróceniu do ustawień fabrycznych). Wciskając vol+ vol- power i home na raz, ukazuje mi sie menu recovery na 1 sek i za chwile telefon się wyłącza. Co z tym zrobić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi