DaRkShAdOw Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 ZARÓWNO JA JAK I CAŁE FORUM NIE PONOSIMY ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA USZKODZENIE URZĄDZENIA! Download:Root RK29 Tab Toolkit 1.3.zipSterowniki ADB Instrukcja:Zainstaluj sterowniki ADB Rozpakuj archiwum Root RK29 Tab Toolkit 1.3 do jednego folderu Podepnij urządzenie pod komputer z włączonym trybem debugowania, następnie odpal plik runme.bat Po jakimś czasie urządzenie powinno się zrestartować automatycznie, jeśli jednak tak się nie stanie wyłącz i włącz urządzenie. Gotowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yoopeeterek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No i niby zrootowalem, bo usuwalem sobie kilka aplikacji a pendrive nie moge obslugiwac. Czy cos jeszcze mam wgrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 @yoopeeterek co ma root do funkcji nie dostępnych w smartfonie?root to tylko uprawnienia administratora, a nie jakieś skrzydła do telefonu, czy cokolwiek innego, to tylko możliwości uprawnień administratora xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yoopeeterek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ok, to juz wiem, a moze na druga czesc pytania dostane tez pytaniajak masz tak odpowiadac to dziekuje za taka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) @yoopeeterek Twoje urządzenie nie posiada wsparcia otg, więc nic nie zrobisz Edytowane 10 Września 2015 przez PeliKan aktualizacja info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DaRkShAdOw
ZARÓWNO JA JAK I CAŁE FORUM NIE PONOSIMY ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA USZKODZENIE URZĄDZENIA!
Download:
Root RK29 Tab Toolkit 1.3.zip
Sterowniki ADB
Instrukcja:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi