stvixer Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam posiadam dość denerwujacy problem, otoz moj telefon (Sony Xperia V) wraz z zainstalowaniem aktualnego CM 12 dla mojego telefonu przestal wykrywac karte SD. ma ona 32 gb. Co dziwne kiedy wejde w "Menedzer plikow" to wszystko w plikach mogę zmieniać odtwarzać bez problemow, ale gdy wejde w aplkacje "Galeria" wyskakuje komunikat: "Brak pamieci. Brak pamieci zewnetrznej". Przezylbym to gdy nie to, ze aplikacje korzystajace z karty SD (np snapchat) uwazaja rowniez ze jej nie ma. Dla testu probowalem zrobic screena w telefonie jednak zawsze konczy sie to niepowodzeniem. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 poprawna nazwa tematu [Model telefonu] Problem, poprawilem ale następnym razem warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stvixer Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mógłby ktos mi pomoc? Czy moj przypadek jest nietypowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 zrób swap pamięci, musisz edytować plik vold.fstab albo bulid.prop, już nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stvixer Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 gdzie ten plik sie znajduje i co w nim zmienic? dziekuje za pomoc Problem rozwiazany. Wystarczylo ściągnąć wersje CM 12.1 i wszystko smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi