Al Khalif Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Podkarpackie power (okolice Sanoka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslanka Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Mazowieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Dombrowski Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kujawsko-Pomorskie Jak NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Łódzkie (jeszcze, dopóki za granicę nie wybędę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Serio. Nie ma nikogo z Małopolski? ;_;Lokalizacje mam z lewej strony Ale wkrótce PodkarpackieResovia <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Świętokrzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek90 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Województwo Kujawsko Pomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Łódzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 ŁódzkieJ/w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Opolskie. Jestem jedyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Malopolskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Łódzkie. Jeszcze niestety. Ale cały czas szukam pracy za granicą. Mam nadzieję wyjechać jak najszybciej Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A co Cie interesuje, szukasz czegos konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A co Cie interesuje, szukasz czegos konkretnego?Chwilowo to szukam czegokolwiek. Bo jestem już kilka miesięcy bez pracy i środków do życia. Zagranicę wybrałem bo Angielski znam jako tako. Byłem już na emigracji kilka lat temu. I jakoś dawałem sobie radę. Szukam czegokolwiek. Może oprócz budowlanki. Bo nie jestem za bardzo silny fizycznie. Ale po za tym mogę robić cokolwiek. Nawet na taśmie zapieprzać. Obecnie jestem w trakcie kombinowania gotówki na bilet wyjazdowy z kraju. Wystawiłem wszystko co mam cennego na sprzedaż. Bo nawet na wyjazd nie mam. Eh szkoda słów. Właśnie tak to jest jak człowiek bez grosza, to wszystko przeciw niemu jest Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ja od czterech lat ponad mieszkam w anglii i nie narzekam, zaluje ze wyjechalem z pl i zostawilem tam bardzo fajna i dobrze platna prace? no ale coz trzeba zyc dalej ??? nie jest najgorzej ale wolalbym jednak w pl zyc. A gdzie chcesz sie wybrac? Czy nie masz konkretnych planow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ja od czterech lat ponad mieszkam w anglii i nie narzekam, zaluje ze wyjechalem z pl i zostawilem tam bardzo fajna i dobrze platna prace[emoji3] no ale coz trzeba zyc dalej [emoji23][emoji23][emoji23] nie jest najgorzej ale wolalbym jednak w pl zyc. A gdzie chcesz sie wybrac? Czy nie masz konkretnych planow.Nie mam konkretnych planów. Póki co to chcę w ogóle wyjechać i zacząć gdzieś pracować. Trochę długów mam i pasowałoby je spłacać po woli. Angielski znam jako tako. To myślę że na emigracji sobie poradzę. Najgorsze jest właśnie wyruszyć z kraju. Potem jakoś pójdzie. Wszystko sobie potem na spokojnie ogarnę. Jak to wiem. Tylko bez kasy całkiem to przerąbane. 25 lat i być w takiej sytuacji finansowej. Boże. Trochę pobłądziłem za młodu Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costucha Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Małopolskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kombos Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Śląsk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Małopolskie jest nas już bodajże 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.fiszka@o2.pl Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Mazowiecke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi