Mateuszhe Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam. Aplikacja nie mierzy dystansu podczas biegania, jak jeździłem na rowerze wszystko było ok. Może to przez ostatnią aktualizację?Da się to jakoś naprawić? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Z tego co mi się wydaje, to ta apka jest bardzo zależna od gps'u A poza tym to ona nigdy dokładnie nie mierzyła ta apka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Musisz mieć włączony GPS i czekać aż złapie zasięg @PeliKan mi zawsze dokładnie mierzyla ta apka dystans [emoji14] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 @ mi zawsze łapał sygnał gps co 2-60 sekund około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mam włączony GPS. Wcześniej dokładnie mierzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Może to mankament romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mam oryginalny rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 XEO tak? hmmm a sprawdź podczas biegu czy łączy Ci z GPS'em, najlepiej daj ss jak biegaszSS aplikacji rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mam oryginalny romoryginalny nie zawsze znaczy dopracowany, ja np. na mini 2 miałem naprawdę dużo bugów, cm10.1 był dużo stabilniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Nie wydaje mi się że to wina romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Skoro twierdzisz że to nie wina romu, to coś jest nie tak z połączeniem gps, to znaczy, gubi zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mi mój trend wql nie gubi zasięgu GPS nawet na największym zadupiu @Mateuszhe pobierz z chomikuj starszą wersje endomondo i jak nie bedzie gubić zasięgu GPS i będzie dobrze mierzył to znaczy że nowa wersja apki jest wadliwa a jak nadal objawy nie znikną to znajdziemy inne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wieczorem to ogarnę Dalej nie działa. Co robić? Tam w dolnym prawym rogu powinno być " wyszukiwanie"?Chyba nie działa mi prawidłowo GPS, można to naprawić bez przywracania ustawień fabrycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 powiedz mi, masz stocka dla Polski XEO? albo jakiś brandowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 XEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi