Al Khalif Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zrobiłem sobie drugą partycje na link2sd, ale telefon przestał widzieć karte. Sformatowałem wszystko by była znowu jedna partycja. Nic. W CWM nie można zamontować karty. Innej karty 32GB też nie widzi. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 a komputer ją widzi?jak tak to sformatuj ją programem sdformatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 a zapomniałem dodać. Telefon jaki i tablet na Windows widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 @PeliKan ale przecież napisał że innej karty 32gb też nie widzi moja sugestia to spróbować z kartą do 16 gb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 hmmmm, bo w teori powinien widzieć telefon karte do 32 gb, hmmm zobacz format tej karty pamięci 32GB, bo coś mi się wydaje że jest domyślnie sformatowana na exFat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nie wiem jak ale SDformater naprawiła, ale formatowanie innym programem nie. Bóg zapłać i szczęść Boże Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Al Khalif
Zrobiłem sobie drugą partycje na link2sd, ale telefon przestał widzieć karte. Sformatowałem wszystko by była znowu jedna partycja. Nic. W CWM nie można zamontować karty. Innej karty 32GB też nie widzi. Jakieś pomysły?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi