mtkiesz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witajcie, szukam dla mamy telefonu z DualSim, najlepiej aby byl wytrzymaly i dosc duzy ekran, max cena to 650zl. zastanawialem sie nad Kruger&Matz Flow 2Prestigio PAP7600Samsung GALAXY Grand Neo PlusAlcatel One Touch 7047DLark Phablet 6.0 a jakieś inne modele? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja bym Ci polecił tego samsunga.W razie problemów, to masz łatwy sposób na wgranie firmware. Serwisy są w Polsce. I wydaje mi się, że lepiej Ci posłuży niż te egzotyczne telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mam tego samsunga, jeszcze jestem zadowolony (ale mały support jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 więc, chciałem Cię uprzedzić do produktów firmy lark, nie wiem co oni robią z ich software ale uwierz mi alpha prerelase nightly cyanogenmod działał by stabilniej niż ich software Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 To telefon dla jego mamy więc modować chyba nie będzie [emoji14] tak jak Neo .. polecam Samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 też jestem za samsungiem, przy okazji rozwinę swoją myśl odnośnie formy lark, widziałem na własne oczy taki przypadek że po wgraniu jakiekolwiek aplikacji na urządzenie firmy lark, urządzenie wpadało w bootloopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sroger Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 możesz jeszcze sprawdzić myPhone Luna 5,5 cala, dual sim, procesor 6 rdzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mtkiesz
Witajcie, szukam dla mamy telefonu z DualSim, najlepiej aby byl wytrzymaly i dosc duzy ekran, max cena to 650zl. zastanawialem sie nad
Kruger&Matz Flow 2
Prestigio PAP7600
Samsung GALAXY Grand Neo Plus
Alcatel One Touch 7047D
Lark Phablet 6.0
a jakieś inne modele? Z góry dziękuje
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi