DaRkShAdOw Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 CyanogenMod 11: Screenshoty: Download:ROM: https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347762715Gapps'y: http://gapps.cyanogenmod.pl Instalacja:Wejdź w recovery Zrób Wipe data/factory reset oraz Wipe cache partition Flash ROMu Flash Gapps'ów Powtórz punkt nr. 2 RebootŹródło: http://actualizatumovil.com/Temas-Cyanogenmod-11-G620S-Build-12-05-2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymek7777 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Installation aborted Bootloader odblokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 a jaki błąd dokładnie masz? custom recovery najnowsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymek7777 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 ok już działa zainstalowałem TWRP a potem z górkiMój błąd sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
im2be Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wydaje mi sie ze download nie jest aktualny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 linki sa z xda wiec niemam wplywu czy beda dzialac czy nie. ale jutro popatrze czy nie sa zaktualizowane EDIT: Nie z XDA tylko jakiegoś forum nie było nawet po angielsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocking Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Najnowszy build to CyanogenMod Build 20/06/2015 a z postu jest z Maja z niedziałającym linkiem Dl.http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-t3139757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @Rocking to jest cyanognemod 12.1 a post jest o 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocking Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @Rocking to jest cyanognemod 12.1 a post jest o 11 Tak i o CM11 spójrz w dół tematu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elekton Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam. Aby to zainstalować muszę odblokować bootloadera i zrobić roota ?/a na czym polega to Flashowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tak musisz te kroki podjąć jeśli chcesz to wgrać. Na to pytanie masz odpowiedź w odpowiednim dziale dla tego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elekton Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ok poszukam. A te gappsy są ważne ? I które ściągnąć ? Bo jak próbowałem standard to błąd wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ok poszukam. A te gappsy są ważne ? I które ściągnąć ? Bo jak próbowałem standard to błąd wyskakuje. Ważne nie są system będzie działał tylko nie będzie w nim sklepu play YouTube itd. Napewno dobrą paczkę bierzesz? Wybierasz pod wersję systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elekton Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Może ktoś dać mi linka ? Cm11 sciagnalem z 1 postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Może ktoś dać mi linka ? Cm11 sciagnalem z 1 postu Ściągnij z tej strony http://cyanmod.pl/gapps/ CM11 zależy jakie chcesz np standard to jest duża paczka czyli wszystko pokroju GP Yt Muzyka Google książki itd a mini to wersja minimalistyczna czyli sklep usługi YouTube i coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elekton Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ok sciagnalem mini standard. A gdzie mam go wgrać ? Na kartę pamięci i czy w jakimś folderze czy luzem ? Rozpakować to czy jak ? A to twrp to co z tym ? Muszę instalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 TWRP luzem i wgrywasz go przez Customowe Recovery. Gaaps'y nie rozpakowywuj tylko zainstaluj razem z ROM'em i też może być luzem albo jak chcesz możesz sobie folder zrobić jak Ci wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elekton Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jest może jakiś poradnik na yt jak to wgrać ? Bo aktualnie wiem że muszę go odblokować bootloader potem zrootowac następnie te gappsy i cm11 mieć na karcie potem już nie wiem. I czy muszę to twrp instalować i skąd ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono1994 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 1. Odblokowujesz bootloader. 2. Wrzucasz TWRP 3. Na kartę pamięci wrzucasz CM i Gappsy 4. W TWRP robisz wipe. 5. Instalujesz CM 6. Instalujesz gappsy 7. Wipe dalvik cache. 8. Działa TWRP CM + znajduje się też tu instrukcja odblokowanie bootloadera Od siebie polecam CM 12.1 lub 13. Używam, jestem zadowolony. W racie co pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakkei Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ja mam pytanko. Wgrałem sobie niedawno CM 12, ale zapragnąłem 11 i teraz pojawił się problem. Wszedłem w aplikacje TWPR z google play i zaznaczyłem Vipe Cache,Data,Dalvik i dodałem zipy z gappsami i romem, ale jak dałem flash to zaczęła się zabawa. Nie mogę włączyć telefonu, gdyż pojawia się jedynie logo Huawei Ascend i pingwinek (pojawiał się on zamiast logo play po instalacji CM12) i dalej się już wyłącza. Nie mogę nic zrobić, gdyż klikam vol + , -, ale jedyne co udało mi się włączyć to status bootloadera, a sam TWRP nie reaguje T_T Można jakoś to naprawić, wymusić aktywacje TWRP, by móc spróbować od nowa wgrać CM 11 lub wrócić do 12? Byle by telefon działał ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi