PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 http://lg-phone-firmware.com/prosze/edit serio Ci nie działa? a próbowałeś LG Flashtoolem? tym z tego http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 no wlasnie z tej strony pobierałem, zobacze tym flashtoolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nie dziwie mu się, ze nie działa- miałem to samo. Dlatego sklepałem z 3 poradników 1 w G2 mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 zobaczył by ktoś? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4646-wszystkie-lg-lg-flashtool-jak-u%C5%BCywa%C4%87/page-2#entry35095( najlepsze, że wgranie tego dziada lollipopa przebiegło jak po maśle ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 @SzeryfID w teori jak wypakuje Ci kdz na dz i dll to powinno pójść gładko jak pomaśle (oczywiście mogą wystąpić też inne niedogodności, reinstalacja sterów powinna pomóc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 a pytanie, sterowniki do d335?bo mi ten lollipop zmienił wersje na d335 miałem d331 ale zainstalowałem plik kdz 20b do d335 (chyba nie ma do d335 sterowników) no nie działa mmi zaa chiny -.- Failerprevious load wyskakuje, dlaczego pisze przy tym trójkącie ze urządzenie nie udalo się uruchomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 hmmm a spróbuj lg flashtoolemtym co tu jest http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/i najlepiej zrób to na nowym koncie użytkownika i reinstaluj stery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 w tym sęk że własnie tego flashtoola używam ;/ robiłem co on na tym filmiku ale wyskakuje mi nadal ten błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 a dokładnie jaki to błąd? daj SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Pewnie ja coś źle robie ale nie wiem co ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 po 1 zdj dodajemy jako załącznikpo 2 dlatego, spójrz na SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 wybacz, próbowałem na drugim kompie ale jest ten sam błąd, na 100% ja coś źle robie tylko co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 upewnij się czypołączenie urządzenia z komputerem jest prawidłoweczy, tryb download jest włączonyczy, sterowniki są wgraneczy, plik z którego wgrywasz oprogramowanie jest prawidłowy? (czy nie jest uszkodzony lub nie pod ten model)czy nie masz bad sektorów na dysku twardym bądź coś z połączeniem (HDD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ja opisze co robie, ja coś omijam kurde 1.Instaluje sterowniki i zmieniam COM(4) na 412. Wypakowuje tym programem LG Firmware Extract plik .kdz na DLL i .dz3.Uruchamiam telefon do trybu download ( vol+ i podłączam usb do telefonu )4.Uruchamiam LG Flash Tool5.Ustawiam tam te DLL i Dz na swoje miejsce ( pierwsze dwie jak by wybieranie pliku docelowego6.Daje ok i ustawiam ilość portów na 17.Naciskam strzałeczke żółtą i wyskakuje błąd ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 więc tak, zrób wszystko tak jak masz w poradniku z tym że nie podłączaj telefonu, jak ten sam problem wystąpi pobierz witaminki dla windowsa(vc redist itd) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jakie są te witaminki bo ja sam nie wiem, mi się ogólnie to kojarzy z crackiem a mam orginała Win 8 co do błędu no to ten sam heh a tak na marginesie nie da sie jakoś '' odzyskać systemu '' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 nie chodziło mi o nic nielegalnego, chodziło mi o Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 oraz tym podobne,a co do odzyskiwania, możesz lecz będziesz miał najnowszy stock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Oficjalnie miałem najnowszy bo D331 ma dopiero dostać lollipopa a ja zainstalowałem D335 czyli do modelu który ma dwie karty Sim ;d nie wiem czy nie prościej go odzyskać niż się męczyć, tylko czy zmieniło by mi to na D331 i tą najnowszą czyli 4.4.2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 rób jak uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 nie działa, to ani to ;/ w serwisie ile by sobie zażyczyli za cofanie do 4.4.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 myślę że 80zł wzwyż, to jest cena za duża, ja kumplowi ostatnio flashowałem stocka na mini 2 za paczke fajek xdpatrzyłeś w awaryjne odzyskiwanie systemu w lg support tool? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 tak i wyskakuje bodajże że nie potrzebna jest naprawa Znalazłem takie coś, własnie pobieram stocka 4.4.2 znaleziony po IMEI ze strony http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/install.phpdobra ta strona ? Zapomniałem chyba go debugowaniu poczekamy zobaczymy tylko oni tam nie wspominają nic o download mode ? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 kurde no, z chęcią wziął bym Ci ten telefon i sam spróbował u siebie na PC xdhmmm... muszę Ci niestety napisać byś najlepiej pobrał innego stocka i niestety znalazłem go na chomikuj :/podlinkować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 daj daj, właśnie się śmieje, że tyle roboty z małą rzeczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 http://chomikuj.pl/kaktus47/Telefony+i+smartfony/LG/D331+L+Bello/_Firmwareto nie mój chomik, jakby co to mogę zachomikować go na swój i udostępnić tarnsfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi