SzeryfID Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ostatnimi czasy próbuje rootować LG L Bello przez te kingo root, vroot itp ale nie da sie za chiny niby na innym forum mowią ze nie maja z tym problemu nawet na tym 5.0.2 androidzie ( właśnie go mam ) ale ja jakoś mam z tym problem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 poprawna nazwa tematu [Model telefonu] Problemco do tematu chyba faktycznie niema nic jeśli chodzi o recovery ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Musisz miec nie brandowane oprogramowanie, spróbuj na euro open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kupiony w austri w mediamarkcie czy jakos tak nie brandowany a co to jest te euro open ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pewnie europejski soft. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 jest to stock nie brandowany wypuszczany na europe, różni się od polskiego tym że wszystkie aktualizacje są wcześniej na euro open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ale jak ja takiego rozpoznam w ogóle poco mi on jak ten jest nie brandowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 to znaczy z moich doświadczeń, mogę Ci powiedzieć że najbardziej prawdopodobne możliwe jest zrootowanie na najstarszych wersjach systemu niebrandowanych, spróbuj, jednakże roomy troche ważą, więc na chwilę obecną spróbuj czymś innym uniwersalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 A jak bym zainstalował znowu 4.4.2 i zrootował to by poszło? A no i czy w ogóle tym chyba flash toolem czy jak to tam jest od kdz to zainstalowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 w teori tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 napotkałem problem chodzi o wgranie softu jak na D3311a tak na D33110f jest taki komunikat : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie wgrasz innego romu. Program w jakiś sposób rozpoznaje telefon i wersję firmware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No to jak ja mam się cofnąć do 4.4.2? :/ Jest nowy komunikat : dodam że gdy jest te niby instalowanie to na programie jest 1% a na telefonie 0% może to być wina sterowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A na telefonie nie idzie? Nic a nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dokładnie nic nie idzie, 0% cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 nie przez ten lg flashtool, to jest nędzny dodatek ui dla kdz, wgraj tym flashtoolem co musisz skopjować do niego megalock.dllten co musisz rozpakować kdz na dz i dllhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/tam te znajdziesz metode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Co ja mam tu wyłączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 lge mobile usb serial port masz włączyćlge mobile itd te z modemami wyłącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ale mi to wykrywa tylko wtedy gdy jest podłączony telefon do komputera, a tam pisze później by podłączyć przy trybie pobieraniawyskakuje błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Podpinasz telefon do pc trzymajac vol-down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 jak tak przytrzymuje to się po prostu uruchamia tylko przy vol i podłączam po 5 sek jest ten tryb ale jest błąd przy wgrywaniu softu z programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A jaki dokladnie blad? Bo wiesz że jak bebe wiedział jaki to będę wiedział co i jak a tak wiem lakonicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Taki, zauważyłem że nawet jak nie podłączałem telefonu był identyczny błąd, program może nie widzi telefonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 nie, masz uszkodzony pliczek kdz, spróbuj uruchomić na nowo kdz, jak to nie zadziała to masz uszkodzony plik kdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeryfID Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 to ja już nie wiem, pobrałem go z tego lg firmware czy jakoś tak, nie podesłał byś prawidłowego 4.4.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi