PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Symbiana też pamiętam dokładnie to z nokii 5530 xpress Music, najgorszy telefon jaki miałem. A Windows... nigdy nie miałem więc nieszczególnie interesował mnie ten temat. Windows mobile to dla mnie czarną magią może 3 razy miałem w ręce telefon z tym systemem. Od zawsze jakoś najbardziej interesował mnie Android. Pewnie dlatego że to najbardziej modyfikowany system i dość prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Windows Mobile jeszcze był modyfikowalny. Miałem wgrane custom romy. Za dużo zmian nie było w nich, ale kafelki, wygląd itp. Windows Phone to umarły zamknięty system. Jedyne co dobrze wspominam to HTC Dream, dobra qwerty i fajny telefon. Jak mu wgrałem cyjana 1.6 to był kosmos... Teraz nie ma systemu, co mnie zaskoczy. Jeszcze dobrze wspominam telefon Nexus S i system 2.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Windows na urzadzenia mobilne zamknięty? To juz nie produkuja nic z windowsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Microsoft ogłosił, że nie będzie wydawał nowych urządzeń pod marką "Nokia bądź Microsoft" Potem pojawiła się notka, że będzie zlecał produkcje urządzeń innym producentom. Z resztą rynku nie zdobywają, nawet tendencja jest zniżkowa.. Więc zmniejszają koszty. Ponadto mówi się o jakieś innej wersji Windowsa Phone - ale to takie gdybanie. Bo od dawna są takie głosy. Support i update też jest dla tej marki już znikomy. Chyba nawet ludzie więcej modyfikują wybrane modele telefonów (pod względem firmware) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksiu06 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam. Ja jestem Robert ale wołają na mnie Maksiu. Tak już zostało z pracy. W wolnych chwilach zajmuje się naprawami telefonów zwłaszcza z systemem android. Cieszę się że jestem użytkownikiem tego forum. To najlepsze forum na jakim byłem a już byłem na nie jednym. Tylko tutaj są ludzie mili dla siebie i chętnie pomagają sobie nawzajem. Takiego forum właśnie szukałem. "Szukałem" w czasia przeszłym. Nie szukam bo już znalazłem. Pozdrowienia dla Administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 To dobrze trafiles. Ja tez juz od bardzo dawna korzystam tylko z tego forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.fiszka@o2.pl Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Krzychu. Fish. Fishek. Fishu. Tak na mnie mówią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaslodowy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jarosław, miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta127 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Ja mam na imię Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Artur hihiWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostright Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Cześć jestem Czesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camper23 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Hej, jestem Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulcjik Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balan Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Na mnie mówią Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fridericzek Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Hej, tu Fryderyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricarda Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Witam z tej strony Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi