michalina123 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Na mnie mówią Michasia od imienia oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nikodem. Dość rzadkie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja jestem Michuu O 21.12.2015 at 19:38, KitLer napisał: Nikodem. Dość rzadkie imię Michał to niestety popularne imię, ale zawsze chciałem mieć w dzieciństwie na imię Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam, Daniel jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A ja Kacper taki nerd z gimby co ludziom telefony naprawia i "szkolny informatyk bla bla.." uwielbiam zabawę z Androidem, a zacząłem całkiem niedawno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Damian, z zamiłowania do zwierząt i majsterkowania. Naprawiam sprzęty elektroniczne np płyty indukcyjne, kuchenki itp. Mam 19 lat i w tym roku będzie maturka (rozszerzona biologia chemia angielski). Po maturze mam zamiar nauczyć się stawiać systemy pod android czyli pisanie ich na linuxie, będę miał dużo czasu więc wszystko przede mną. Przed studiami do roboty zarobić coś dla siebie a później mam zamiar studiować jeden z tych kierunków: biotechnologia, stomatologia lub asystent operacji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjanik90 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja mam na imie Jakub. Czyli Kuba, ale mówią na mnie Kubek. Więc tak też wszystkim sie przedstawiam. Najgorzej w pracy jak musze oficjalnie a tez mówię Kubek J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A ja jezdem Jakub Jacek. Koleżanki mi mówią "Jacuś" [emoji39] Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Grzesiek, wiem trudno się domyślić Witam Wszystkich na tak zajebi**ym forum, naprawdę gratulacje dla twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalarepa150 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ja Krystyna, jestem tutaj nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlopek999 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja jestem Marcin. Ale a propo tego tematu - mam kolege o imieniu Sylweriusz smieszne imie ale to prawda wołamy na niego Sylwek i wszyscy mysla ze to Sylwester a jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakrysara Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Andżelika mam na imię miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawer22 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ja jestem Paweł Ale na drugie imie mam Jan i tak wszyscy do mnie mówią Lepiej miec imie charakterystczne, to człowiek nie ginie w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia1979 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jak nietrudno się domyślić - Kasia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PikaKnight Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jestem Krzysiek, choć w sieci szczerze wolę jak ludzie w sieci mówią mi po moim nicku PikaKnight, czy w skrócie Pika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Czemu Pika? Od Pokemonów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PikaKnight Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 12 minut temu, NeoCM napisał: Czemu Pika? Od Pokemonów ? Praktycznie tak, mój nick w sieci już się różnie zmieniał, opierając się praktycznie cały czas na dwóch markach – Knight Rider (KITT -> rozwinięcie pierwszego znaku ze skrótu zachowało się do dzisiaj -Knight), a praktycznie dość nagły powrót tak z 2-3 lata temu do marki Pokemon (wraz z zakupem 3DSa) odbił się połączeniem starego nicku z najbardziej rozpoznawalnym stworkiem z uniwersum Pokemonów. A, że w sieci ludzie dość często skracają mój nick do Pika (bo szybciej to napisać, zarówno przez Polaków, i na streamach z jednej gry na WiiU (Splatoon) przez osoby mówiące po angielsku z całego świata) - przyjęło się to już raczej na stałe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Siema, Pawel jestem. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Neo... Follow the rabbit ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Fan Matrixa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Powiedzmy sobie tak, że jako niedoszły filozof mam nieco szersze horyzonty. Co za tym idzie lubię przyjmować inną rzeczywistość niż jest.. Chociaż film ten jest jakąś inna transcendentalną formą rzeczywistości..to go lubię.. Ogółem lubię fantastykę. Ponadto na innym forum.. był kiedyś Morfeusz..to ja byłem Neo i tak zostało. Przykład link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ooooo matko jakie te posty stare, to chyba z początków androida. Zastanawiam mnie ten Nick, wszystko jasne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 CM - od cyjana. Ktoś tu miał już mój nick i tak zostało NeoCM. Pro po ja w telefonach siedzę już 10 lat. Pamiętam i Symbiana, Windows Mobile... sporo telefonów się przewinęło. Teraz tak nie szaleje z telefonami- nie mam potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi