DusieK Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witajcie Mam zamiar wam przedstawić modyfikowany soft na nasze Galaxy Trend stworzony przez JOKERFR9 .. w połowie wygląda jak CyanogenMod 9 a w połowie jak CyanogenMod 11 Gorąco polecam .. sam go mam i jestem bardzo zadowolony https://www.youtube.com/watch?v=Ev1FdALJVRcCo potrzeba ?- Root- Włączony tryb debugowaniaInstalacja:- Pobieramy i wrzucamy ROM na kartę pamięci- Wchodzimy w CWM/TWRP (Polecam TWRP)- Robimy Backup- Robimy wipe data/cache- Instalujemy ROM- Ponownie robimy wipe data/cahce (Nie trzeba ale radze zrobić)- Reboot i możemy się cieszyć z nowego ROM-u Link do pobrania:https://mega.co.nz/#!gt5DDAIQ!H1KKC_6Zl-U4_Mv3FEvKlDDksjJzHg-z5O4QZInUs4kPamiętaj ! Wszystko robisz na własną opowiedzialność ! Nikt nie odpowiada za uszkodzenia twojego telefonu ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Screeny uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mi działają poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 To na jakiej wersji budowane jest? CM 9 czy CM 11?Screeny nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dziwne .. mi działają :/ mogę dodać film z YT skąd wziąłem ten ROM ?Zmodyfikowany Stock który ma dodatki z CM 9 i CM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tak możesz To jaka wersja stocka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Już dodałem Tak jak w temacie to jest stock modyfikowany a trend (GT-S7560) ma ino wersje androida 4.0.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 To napisz w temacie jaki to soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No dokładnie...Może trochę tego, trochę tamtego, ale miło by było usłyszeć jaki to jest CM A i... W dalszym ciągu czekam na screeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Pisze Ci w temacie .. Dodalem film już dawno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Przepraszam, mój błąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wszystko działa? BT i radio FM też? Aparat nie posiada bugu w postaci max 3M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wszystko działa, ten Rom to nie CM, on jest na bazie stocka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A płynnie działa? Nie ma problemów z wysypywaniem się systemu i restartami? Aktualnie wgrałem CM 10.2 i jestem pod wrażeniem płynności.Jeszcze jakby ktoś, kto korzysta mógł wypisać główne zmiany w stosunku do stocka, oraz ile CM jest w tej modyfikacji, a ile stocka. Byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dziala plynnie zero lagow, scin itd. Bynajmniej u mnie tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A jak z funkcjami i zmianami? Co nowego, a czego nie ma? To taka modyfikacja zbliżona do CM, czy bardziej zmodyfikowany oficjalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zmodyfikowany stock, dokladnie juz nie pamietam co tam jest, wgraj i sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A superuser posiada w standardzie, czy trzeba się bawić w dodatkowe programy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nie pamietam, jak nie bd to wystarczy sflashowac paczke z rootem i bd good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Niestety plik nie jest już dostępny. Wrzuci ktoś na nowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybson Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Może ktoś na nowo wszucić linka ???? Hallo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Link był tylko jeden. Poczekaj. Niedługo ktoś zreuploaduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixo7 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 No nie wiem, ja miesiąc temu pytałem i dalej cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 @DusieK na co czekasz? do roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 @DaRkShAdOw problem jest w tym że ROM przez autora został usunięty :/ bo nikaj go nie umiem znaleść @Pixo7 możliwe że wtedy kiedy zadałeś pytanie moje urządzenie było w serwisie i przez to mnie nie było na forumPrzepraszam za zaistniałą sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi