didek102 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam, czy istnieje jakaś strona na której mogę wyszukać telefon.Chodzi mi o wpisanie maksymalnej ceny, minimalnej pamięci Ram itp.A strona podaje wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja proponuję poszukać telefonów do podanej ceny w portalach aukcyjnych i porównać je w serwisie mgsm.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Allegro xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Download98 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Właśnie tak. Na Allegro.pl masz najwięcej opcji do wyboru, gdy szukasz jakiegoś przedmiotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 U nas wpisujesz co chcesz i dostajesz odpowiedz od doświadczonych użytkowników. Inne portale sugerują się tym jak obecnie sprawuje się telefon. Nasi eksperci starają się znaleźć taki telefon który po kilku latach będzie miał nadal najnowsze oprogramowanie. Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
didek102
Witam, czy istnieje jakaś strona na której mogę wyszukać telefon.
Chodzi mi o wpisanie maksymalnej ceny, minimalnej pamięci Ram itp.
A strona podaje wyniki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi