sooft Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Po instalacji cm11 kitkat telefon wlacza sie normalnie, ale gdy sie wlaczy wyskakuje "Encryption unsuccessful" i dalej ze trzeba fabryczne ust itd... Da sie cos zrobic, aby cm11 kk chodzil mi normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 można zamknąć, rozwiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 wgraj jeszcze raz stocka i flashuj na nowo cm11tu masz jakhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 wgralem stocka i teraz ciagle mi sie wyswietla ten napis samsung galaxy s plus a telefon sie dalej nie wlacza - to jest bootloop tak? musze poczekac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 zrób wipe w recovery jak nie zrobiłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 jak zwykle zapomnialem o wipe, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 napisz czy działa na nim cm11 już 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 nie, po tym stocku i wipe to juz nawet sie zainbstalowac nie chce. "Skipping MD5 check: no md5 file found.set_metadata_recursive: some changes failedE:Error in /sdcard/cm-11-20150208-UNOFFICIAL=dev (Status 7) eRROR FLASHING ZIP///my bad, wgralem stara wersje twpr, wgralem nowszą i normalnie mi sflashowalo, teraz chwila prawdy czy bedzie ten błąd co wczesniejnadal mam ten błąd jak juz sie telefon włączy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1828094po drugim poscie wynika, ze najwidoczniej mam zbyt słabą karte sd. podeslalbys jakas dobra wersje cm na mojego fona? nie chce zeby mi cielo przegladarke (jak pisze, to sie laguje, literki pojawiają sie po 1-1,5 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 A w dziale z poradnikami dla Twojego fona nie ma? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 może i są, ale nie ma dl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 to się poszuka mirrorów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sooft
Po instalacji cm11 kitkat telefon wlacza sie normalnie, ale gdy sie wlaczy wyskakuje "Encryption unsuccessful" i dalej ze trzeba fabryczne ust itd... Da sie cos zrobic, aby cm11 kk chodzil mi normalnie?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi