mateusz1212 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam, tak jak w tytule, szukam firmware dla Samsunga GT-S7392. Szukałem na http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S7392/ ale nie ma tam softu dla Polski. Skąd mogę pobrać czysty, oryginalny soft dla tego telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 to że nie jest dla Polski, nie znaczy że niema polskiego języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 wydaje mi się że nie znajdziesz, wgraj dla innego regionu niebrandowany, niechciane apki możesz wykasować po zrootowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateusz1212 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Okej, dzięki. Wgram jakiś z innego regionu. Nie chcę rootować telefonu, bo to nie mój, tylko dziewczyny A ona nie chce żadnego CM, tylko czysty, oryginalny soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 ale zawsze można zrobić unroota, a usunięcie niepotrzebnych apek znacznie przyspiesza tele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mateusz1212
Witam, tak jak w tytule, szukam firmware dla Samsunga GT-S7392. Szukałem na http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S7392/ ale nie ma tam softu dla Polski. Skąd mogę pobrać czysty, oryginalny soft dla tego telefonu ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi