King_Stone_69 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Chciałbym przywrócić w I8190 konto Samsung. Czy mógłby mi ktoś spakować do zipa lub rara apki Samsungowskie ze stockowego romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1817774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Niestety nadal nie mam konta w ustawieniach a zależy mi na kontaktach zsynchronizowanych. Czy pomoże zmiana romu na S 5 rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 jak jest ta opcja w nim to tak, oczywiście masz na myśli modyfikowanego stocka pod Twój telefon bądź tym podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Do Galaxy Apps mogę się zalogować ale to chyba nie wystarczy do całkowitego dostępu do konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 jeśli chodzi Ci tylko o kontakty to wróć na chwile do stocka i przenieś kontakty na np. sim, konto Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mi właśnie chodzi o to żeby nie wracać do stocka. Spakuj apki i mi wyślij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie szukaj frajera który wszystko za Ciebie zrobić. Sam się wysil. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Da się jakoś wyciągnąć z rom.zip te apki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Wszystko się da .. zrób backup .. wróć do stocka, przenieś te kontakty na sim lub konto google tak jak napisał @DaRkShAdOw .. wgraj custom rom przywróć backup i już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Chciałbym przywrócić w I8190 konto Samsung. Czy mógłby mi ktoś spakować do zipa lub rara apki Samsungowskie ze stockowego romu?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi