DusieK Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Hey tak se myślałem i wymyśliłem .. może by dodać nowy dział ? Byłby on o modułach Xposed .. jakie polecamy itd. Co wy na to ? Jeżeli jest już taki dział a go przeoczyłem to wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 hmmm, według mnie to nie wypali, ewentualnie można dodać prefix do xposed moduł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 zgadzam się z @PeliKan zwłaszcza że moduły są opisane do czego służą itp więc wiadomo do czego służą a co do dodania prefiksu to racja przydałby się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 poza tym, skąd weźmiesz tylu niewolników by spisywali każdy moduł? xDno właśnie, zniesiono niewolnictwo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 hahaha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 To ino przyklad byl .. chodzi o to by w nim opisywac swoje ulubione moduly i w skrocie je opisac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 to jest offtopic do gadania o ''dupie maryni'' xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 kiedy one już są opisane w xposed xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jak uwazacie xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jak najbardziej za działem z xposed. Ostatnio duzo sie nim bawie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 No dobra to coś takiego. Nowy dział razem z prefiksem i każdy moduł trzeba by było dodać i opisać. Dacie radę to uzupełnić? Jest po polsku opisane gdzieś? Nie jestem obeznany z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Z polskim opisem sie jeszcze nie spotkalem ale zawsze mozna przetlumaczyc /edytW tym dziale tez moglibysmy pomagac w instalacji framework bo spotkalem sie z przypadkami ze byl blad i trzeba bylo instalowac "latki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dział dodany. Dwa prefix dodałem Xposed Module oraz Xposed Poradnik. Czy tak jest odpowiednio? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja w dziale Xposed widze tylko to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie ma poradników dlatego nic się nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 to zaraz będzie pierwszy poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Aaa ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi