PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Przedstawiam wam, metodą którą możecie pobrać aplikację na komputer bezpośrednio z Google PlayJednakże muszę Was poinformować że nie można w ten sposób pobierać płatnych aplikacji, oraz nie można w ten sposób obejść blokady regionalnej Instrukcja:Wchodzimy w daną aplikację którą chcemy pobrać z Google Play Kopiujemy adres aplikacji której chcemy pobrać Przechodzimy pod ten adres i kopiujemy link Następnie klikamy przycisk Generate Download Link Czekamy chwile, w zależności od rozmiaru aplikacji oraz połączenia internetowego Następnie po wygenerowaniu linku klikamy w Click here to download... I pobieramy Gotowe, następnie możemy wgrać aplikacje do urządzenia za pomącą adb, link http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4501-poradnik-jak-u%C5%BCywa%C4%87-adb-sideload-oraz-jak-zainstalowa%C4%87-apk-poprzez-adb/ Źródła: Moje doświadczenie, oraz stronka którą podałem w poradniku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Alleluja, wreszcie nie trzeba się bawić w Andy. ^^ Łapka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Od zawsze używam tego sposobu (y) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 @Download98 ja też ale zauważyłem że nie ma tu takowego poradnika, dlatego go napisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukizel Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Wiedziałem, że będzie Evozi już od kliknięcia w temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi