casual Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam poszukuje CM do mojego telefonu. Podratował by ktoś linkiem?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 http://www.htcmania.com/showthread.php?t=974794 tylko język nie bardzo, nie wiem czy zrozumiesz, jak nie to jutro napisze poradnik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 casual Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie bardzo ten język, jak byś mógł w wolnej chwili jakiś poradnik sklecić byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 to jeszcze dzisiaj się go spodziewaj, podam linka w tym poście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 casual Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam, coś wiadomo w sprawie poradnika?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 aa właśnie sory zapomniałem [emoji14] za godzinę będzie temat dodałem teraz zobaczyłem ze jakimś cudem się nie dodał a teraz nie mam dostępu do PC wiec musisz do jutra poczekać chyba ze komuś innemu się uda napisać,sory... http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/5079-[Huawei-Ascend-G620s]-CyanogenMod-11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
casual
Witam poszukuje CM do mojego telefonu. Podratował by ktoś linkiem?.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi