arkadiusz096 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 witam. w moim telefonie wystąpił mały problem. po zrobierniu roota zniknął mi zasięg. czym to może być spowodowane i jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Uruchom ponownieSprawdź czy masz ustawione 2G może nie masz zasięgu w danym miesjcuWgraj inny rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz096 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 próbowałem wszystkiego.wgrywaem od nowa orginalny i też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 włóż inna kartę simna pewno tylko robiłeś roota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz096 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 to też próbowałem. tak poszedł tylko root, wgrałem xRecovery zresetowałem fona i więcej się zasięg nie pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 dziwne zęby przy roocie uszkodził ci się bootplik , raczej takie rzeczy maja miejsce przy probie odblokowania bootloadera hmmm... skoro SEUS-em (SUS) , lub flashtoolem próbowałeś wgrywać czysty firmware i nie pomogło to niestety pozostaje serwis , lub ktoś kto ma boxa ltp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz096 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 włąśnie dzwoniłem do serwisu i to nie lada kosz. nie opłaca sie tego naprawiać przez serwis bo wychodzi pół ceny telefonu.. pozostaje chyba sprzedanie go w takim stanie jakim jest. no to chyba na tym sie zakończy moja przygoda z x 10 super telefonik, wszystkim serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi