marecki510 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Mam s3 z verizona, czy jest dostępny inny rom, taki który będzie posiadał język polski, ew informację czy i jak mogę wgrać CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 wgrywasz to poprzez odinahttps://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=8716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 ok, pobrałem, to jeszcze krótkie info w jakiej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 tak jakbyś wgrywał stockahttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 zrobiłem (tak mi się wydaje) wszystko jak w podręczniku i za każdym razem "fail", jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 daj screena. pokaż co to za błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 mam nadzieję, że widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A ty chcesz roota wgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 chcę, żeby był po polsku, ma być dla córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 jeżeli to wariant na US - to nie będzie języka polskiego. Tu masz inne narzędzie: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2332825 używaj starszej wersji Odina. 3.07 (z innymi oknami jak PDA,CSC, ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 kiedy, go kupiłem pracował JB 4.1 i był w pl, a czy CM jest możliwy z pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Na cm jest możliwy. jest sporo romow na niego. będziesz musiał testować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 wskazówka, od czego zacząć, może jest już jakiś poradnik, dla niewspieranych urządzeń, bo próbowałem cm przez apk i niestety też nie potrafięzarwałem, trochę nocy i nie wyszło:(,może ktoś podrzuci jak i gdzie żeby odblokować bootloadera (doczytałem, że wersi US tak trzeba) i inne skomplkowane ścieżki, żeby można wgrać CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Hmm .. mozesz wgrac stock polski przez odina tak jak napisal @PeliKan Tu masz link do strony skad mozesz go pobrac http://www.sammobile.com/firmware (musisz byc zalogowany, rejestracja jest bezplatna) i poszukaj na odpowiedni twoj model bo tam jest wiele modeli s3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wątpię że znajdzie polski język dla verizona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zawsze moze poszukac .. sam napisal ze przy JB 4.1 mial jezyk polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 On chce wgrać jaki kolwiek rom dla tego S3 Vizerion, a on ma spory support na xda. Jest w czym wybierać.Tylko musi wgrać TWRP. Są tematy na xda.musi próbować.Chociaż najlepszym rozwiązaniem będzie wgrać starszą wersje systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 dobra, mam to TWRP, tylko jak to wgrać?? znam tylko odina i to niezbyt dobrze..aaa i to ma rozszerzenie img, czy to na pewno to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4986-galaxy-s3-verizoninstalacja-twrp/ tu masz, wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 niestety wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 odin ten z linku co podałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 hmm.. a spróbuj z inna wersją odina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 3.10.6, też nie przechodzi, wiem że jestem laikiem, ale gdzieś kiedyś...że trzeba odblokować bootloadera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 pobierz ze sklepu play ez unlock, nim sie łatwo odblokowuje bootloader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marecki510 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 wersja chińska, można jakoś sprawdzić, że jest odblokowanykomenda, jaka się wyświetliła:38-AA-3C-D0 65-32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marecki510
Mam s3 z verizona, czy jest dostępny inny rom, taki który będzie posiadał język polski, ew informację czy i jak mogę wgrać CM
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi