KitLer Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witajcie. Mam wzięty tablet z T-Mobile (Alcatel OT Evo 7) Jak wiadomo jest brand itp. Ja szukam na niego jakiego cyanogenmoda i roota tak by to ładnie współgrało. + jakieś dobre recovery bo nie wiem czy CWM tam wchodzi.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon Sawczyn Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Hej. Pomogę niestety tylko w kwesti rootu, polecam programik Iroot, jak na razie na każdym telefonie zrobił roota w tym tablet alcatela (nie pamiętam nazwy dokładnej). Myślę że chociaż w mały stopniu pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Cyanogemod kiedyś był robiony jest NIESTETY niedziałający link na XDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 jeśli chodzi o ROOT, to jest poradnik na forum, co do Cyana kiepsko bd bo niema nawet nieoficjalnych portów z tego co Wujek Google mówi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Czyli na razie (i chyba na zawsze) jestem przywiązany do androida 4.0.4... Echhh. Trzeba go będzie w końcu sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Można jeszcze napisać do XDA o kopię czy nowy link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Można ale bez sensu by to było. Tablet i tak jest ciulowy a na internecie widziałem, że były problemy z wgraniem CM 10. Oficijalnie kupuje Nexusa 7 Do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KitLer
Witajcie. Mam wzięty tablet z T-Mobile (Alcatel OT Evo 7) Jak wiadomo jest brand itp. Ja szukam na niego jakiego cyanogenmoda i roota tak by to ładnie współgrało. + jakieś dobre recovery bo nie wiem czy CWM tam wchodzi.
Z góry dzięki
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi