wertjacek Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witam Przegladając net natknąłem się na filmik o wgrywaniu romu na telefon.Na filmie gostek przechodził na recovery po kliknięciu na ikonkę aplikacji i telefon restartowal się.Problem w tym że za cholerę nie moge odnaleść tego filmiku i nie kojarze zupełnie nazwy tej aplikacji.Kilka razy spotykałem sie z tą nazwą ale kiedy chce to mieć nie mogę przypomnieć sobie co to było.Może ktoś skojarzy fakt i zna aplikację to poproszę o nazwę. Nie wiem czy ma to jakiś związek z używaną wersją dlatego podaję - mam CWM 6.0.5.1,xiaomi mi4,mokee 5.1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 może to nie ta apka ale pobierz ROM Toolbox ze sklepu play i w menu widżety pojawi sie widżet rebooter przenosisz go na pulpit otworzy się okno konfiguracji widżetu i tam jest nazwa i cos pod spodem i w tym pospodem xd wybierz reboot do recovery czy jakoś tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertjacek Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Działa,przyznam że jestem zwolennikiem prostoty a ten program jest dość rozbudowany.Jeśli nie znajdzie się inny to skorzystam z tego bo sprawdzilem i przelacza do recovery,a do reszty dla mnie zbędnych opcji tej apki będę musiał się przywyczaić i tyle.na razie szukam bo nakierowales mnie co w sklepie szukać.Może znajde ten o ktory pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 nikt nie każe korzystać z tej apki na codzień, bo chyba był tylko potrzebny widget to restartu do recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertjacek Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 tak masz rację,z tym że nie mam w nim widgetu,może nie ta wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 jaki tele? jaki android? jaki launcher? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertjacek Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 w pierwszym poście Ok po ptokach,wersja 6 ma widget,zajebista sprawa,dzieki DaRkShaDOw>temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi