Mateuszhe Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Witam. Mam problem z baterią. Telefon szybko się rozładowuję, zaraz dodam screen'y. Wcześniej miałem wszystko, tzn ile zżera wyświetlacz, aplikacje, a teraz tylko to "*wifi*"Ustawienia fabryczne wystarczą czy to coś grubszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ojezu .. ile ja bym dał by mi mój telefonik przy wlaczonej transmisji danych działał chodź cały dzień a nie parę godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Mi przy włączonej transmisji danych spoko bateria trzyma. Widzę że urodziliśmy się w tym samym dniu [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 W moim i8190 jest oryginalna bateria 1500 mah. Czy mogę kupić nową o większej pojemności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 tak możesz, jednak zanim to zrobisz, zajrzyj do tematu kalibracji bateri 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Mam problem z baterią. Telefon szybko się rozładowuję, zaraz dodam screen'y. Wcześniej miałem wszystko, tzn ile zżera wyświetlacz, aplikacje, a teraz tylko to "*wifi*"
Ustawienia fabryczne wystarczą czy to coś grubszego?
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi