Mateuszhe Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Witam. Mam problem z baterią. Telefon szybko się rozładowuję, zaraz dodam screen'y. Wcześniej miałem wszystko, tzn ile zżera wyświetlacz, aplikacje, a teraz tylko to "*wifi*"Ustawienia fabryczne wystarczą czy to coś grubszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ustawienia fabrycznie powinny pomóc. Przeczytaj również http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2963-podstawowe-zasady-u%C5%BCytkowania-baterii-do-laptopatelefonu-kalibracja-baterii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jeśli po ustawieniach fabrycznych będzie tak dalej to co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Podałem link do tematu. Wykonaj i dopiero napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 po 16 godz tylko 25℅ zeszło? mi w tyle czasu cała schodzi xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Nie coś sie powaliło tam XD. Ładowalłem go 1h przed zrobieniem screen'a Jak jest naładowany do 100% to baterii starcza na 5-6h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 aa to faktycznie słabo, mi pomógł zakup nowej baterii xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja mam tą od stycznia. Chyba muszę kupic kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 od stycznia? a oryginalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Niby oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 lepiej kupić jakąś nieoryginalną ja mam tą, niema szału ale źle nie jest http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5309805362 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Słabo trzyma, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 are you fucking kidding me ? xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 [emoji23] [emoji23] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 a bateria nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 czyli że nie mam kupować nowej? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 ja jakąś chu**wa kupiłem za 16 zeta, więc chyba droższa nie może być grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nowy rekord! [emoji23] [emoji23] [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 RLY? XDMój stary galaxy Ace 2czysty stock XEO najnowszy + z wyrzuconymi nie potrzebnymi apkamiPS: telefon ma ponad 2 lata, bateria nie zmieniania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Może ja więcej używam. U mnie WiFi jest włączone cały dzień + muzyka 8h do tego zainstalowane mnóstwo aplikacji. Teraz mi już normalnie/lepiej bateria trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 @Mateuszhe to 2ga strona medalu ace 2 dałem ojcu bo mu się zespół jego SE Vivaza tak ogólnie to on go używa jako telefon raczej, czyli do dzwonienia i ewentualnie raz na 2 miesiące pogra sb w coś xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Moja mama też używa telefonu tylko do dzwonienia, a rozładowuje się jej po 1 dniu. [emoji23] [emoji23] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 to pokasuj jej aplikacje, skasuj jej nawet usługi google play oraz sklep, zostaw to co używa, i zrób to co w moim poradnikuhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4719-40-jak-odlagowa%C4%87-swojego-androida/a potem zrekalibruj baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki za poradnik! " Opcje programisty" mogą być cały czas włączone? XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 tak, mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Mam problem z baterią. Telefon szybko się rozładowuję, zaraz dodam screen'y. Wcześniej miałem wszystko, tzn ile zżera wyświetlacz, aplikacje, a teraz tylko to "*wifi*"
Ustawienia fabryczne wystarczą czy to coś grubszego?
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi