maciekkk Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nie wiem czy w odpowiednim dziale umieszczam temat ale mimo wszystko jednak warto spytać...Czy Samsunga z GT-S5570 z urwanym POWER'em dało by się odpalać "na igłę"?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 teoretycznie tak, zależy czy urwałeś sam przycisk zewnętrzny czy wyrwałeś ten przycisk razem z tym z płyty głównej, jeśli nie urwałeś go z płyty głównej to łatwo da sie go włączyć igłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Spróbuj podłączyć go do ładowania lub do komputera może automatycznie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 @Pawliniak wtedy pokaże sie tylko ekran ładowania offline, więc chyba niebardzo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Podłącz do komputera i uruchom program kies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 @Pawliniak aa to może i tak, ja kiesa nie używam więc to mi nie przyszło do głowy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi